کد خبر: ۱۳۳۴۰
۱۹:۱۸ -۱۷ دی ۱۳۹۶

مسئول حقوقی فدراسیون فوتبال:خودمان نخواستیم با آدیداس قرارداد اسپانسری ببندیم

مسئول حقوقی فدراسیون فوتبال می‌گوید که با توجه به شرایطی که وجود داشته، خود فدراسیون نمی‌خواسته با شرکت آدیداس قرارداد اسپانسری امضا کند.
ورزش و جوان- صفی‌اله فغانپور درباره موضوع توافقنامه فسخ قرارداد فدراسیون فوتبال با شرکت جیووا که از سوی محمدعلی تابع بردبار، مدیرعامل شرکت بازرگانی ورزشی پارس امضا شده است، اظهار داشت: بیش از یک سال است که البسه تیم ملی توسط شرکت آدیداس تأمین می‌شود و از این لباس هم با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر ورزش و جوانان و مسئولان فدراسیون فوتبال رونمایی شد. در این مدت از سوی شرکت جیووا نه نامه‌ای به ما آمده، نه شکایتی ثبت شده و نه صحبتی با ما انجام داده‌اند، اما یک فرد هر بار جو را به گونه‌ای نشان داده که مسئولان شرکت جیووا را علیه فدراسیون فوتبال تحریک کند تا آنها شکایت کنند.

وی افزود: پس از تأمین البسه تیم ملی از سوی آدیداس و در این یک سال و اندی، تمام مواردی که در خصوص شرکت جیووا مطرح شد، از سوی یک فرد ایرانی بود و از سوی شرکت جیووا هیچ فردی صحبتی انجام نداد. اگر این فرد نماینده تام الاختیار شرکت جیووا است، بیاید و ما با او صحبت کنیم تا ببینیم شرایط‌شان چیست.

مسئول حقوقی فدراسیون فوتبال درباره اینکه آیا شرکت جیووا برای شکایت نکردن خواستار این بوده که تیم ملی در جام جهانی البسه این شرکت را به تن کند، گفت: از زمانی که ما لباس آدیداس را پوشیدیم تا به این لحظه شرکت جیووا نه به صورت رسمی، نه غیررسمی و شفاهی هیچ مکاتبه‌ای با فدراسیون فوتبال نداشته است. قراردادی هم که ما داشتیم سه جانبه بود، اما در متن قرارداد نماینده تام الاختیار شرکت جیووا (تابع بردبار) معرفی شد و قرارداد را امضا کرد. اگر هم ما لباسی از شرکت جیووا گرفتیم، هیچ لباسی به صورت مستقیم از این شرکت به ما نرسید و تمام البسه را از نماینده تام الاختیار آنها در ایران گرفتیم.

فغانپور در پاسخ به این سؤال که آیا امضای توافقنامه با بردبار به نشانه فسخ قرارداد با شرکت جیوواست و اگر این شرکت امضا کند چه اتفاقی رخ می‌دهد، خاطرنشان کرد: کسی که در متن قرارداد با فدراسیون فوتبال به عنوان نماینده تام الاختیار معرفی شد، مشخص است. ما هم همه اجناس را از این نماینده گرفته‌ایم و از دیدگاه ما نماینده تام الاختیار شرکت جیووا مشخص است. همانطور که گفتم بعد از آن هم شرکت جیووا نه مکاتبه‌ای با ما داشته، نه اقدامی کرده‌اند و نه از سوی مرجعی اقدامی علیه ما صورت گرفته است. ما هم به اندازه کافی مستندات داریم و مستندات‌مان را در خصوص قرارداد با جیووا جمع کرده‌ایم که اگر روزی شرکت جیووا اقدامی کرد، مستدل و مستند همه چیز را ارائه می‌کنیم.

وی در واکنش به این مسئله که آیا ابهامات قرارداد با جیووا در عدم امضای اسپانسری با شرکت آدیداس تأثیر داشته است یا نه، گفت: نه، چون اصلاً خودمان نمی‌خواستیم با آدیداس قرارداد اسپانسری امضا کنیم. این کار برای ما به صرفه نبود.

مسئول حقوقی فدراسیون فوتبال در پاسخ به این پرسش که چرا فدراسیون خودش نخواسته قرارداد اسپانسری امضا کند و چرا به صرفه نبود، به تسنیم گفت: به دو دلیل؛ اول از همه اینکه بخشنامه‌ای از وزارت صنعت، معدن و تجارت به تصویب هیئت دولت رسیده که با توجه به آن نمی‌توانستیم به اندازه‌ای که می‌خواهیم اجناس آدیداس را وارد کنیم. حداکثر می‌توانستیم فقط لباس‌های تیم ملی را تهیه کنیم و این برای ما به صرفه نبود. اگر مجوز داشتیم که به اندازه‌ای که دوست داریم جنس وارد کنیم، به هواداران تیم ملی بدهیم و امکان فروش البسه تیم ملی را داشته باشیم، می‌توانستیم قرارداد اسپانسری امضا کنیم. یکی دیگر از دلایل هم این بود که شرکت آدیداس برای اسپانسری شرایطی در نظر داشت که با توجه به میزان لباس‌هایی که می‌توانستیم وارد کنیم، برای ما به صرفه نبود. چون باید تبلیغاتی انجام می‌دادیم که این اتفاق به صرفه نبود.

فغانپور در خصوص اینکه محمدرضا ساکت اعلام کرده یک سال دیگر به دنبال امضای قرارداد اسپانسری خواهند بود و با این شرایط که مطرح شده آیا امید دارند یک سال دیگر قوانین وزارت صنعت تغییر کند، اظهار داشت: ما به دنبال این هستیم که در این زمینه مجوز بگیریم. اگر وزارت صنعت، معدن و تجارت این شرایط را بپذیرد و برای ورود البسه اسپانسر تیم ملی هزینه گمرکی دریافت نشود و در مورد بخشنامه ۲۰ درصد تولید و صادرات هم استثنا قائل شوند، می‌توانیم قرارداد اسپانسری امضا کنیم.

وی در واکنش به این مسئله که گفته می‌شد شرکت پوما هم برای اسپانسر شدن البسه تیم ملی شرایط داشت و با توجه به داشتن نمایندگی در ایران مشکلی هم از جهت بخشنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت به وجود نمی‌آمد و چرا فدراسیون در این زمینه تلاشی نکرد، گفت: یکی دو برند که سطح پایین‌تری نسبت به آدیداس دارند، نمی‌توانستند با ما قرارداد ببندند. به این دلیل که آنها با کشورهایی که با ما سر جنگ و دشمنی دارند، قرارداد دارند. این کشورها برای پوما شرایطی می‌گذاشتند که ما نتوانیم با آنها قرارداد امضا کنیم و اگر ما قرارداد می‌بستیم، آنها قراردادشان را فسخ می‌کردند و این به سود پوما نبود. یکسری مسائل در این زمینه وجود دارد که نمی‌توان در رسانه‌ها اعلام کرد. با این حال شما ببینید اجناس پوما که در ایران است، چگونه تأمین می‌شود. آیا همه تولیدات پوما در ایران پخش می‌شود یا تولیدات داخلی هم وجود دارد که به اسم پوما در بازار پخش می‌شود؟

 منبع: نود

ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون