سقف حقبیمه شخص ثالث و نحوه تخفیف، افزایش یا تقسیط آن و نرخ حقبیمه پایه بیمه شخص ثالث انواع وسایل نقلیه برای سال ۱۴۰۴ از سوی شورای عالی بیمه تعیین شد.
۷۴.۹ درصد از تعداد بیمهنامههای صادر شده در ۱۱ ماهه سال جاری در مجموع به سه رشته بیمه حوادث راننده، بدنه اتوموبیل و شخص ثالث و مازاد تعلق گرفته که به بیش از ۵۶ میلیون فقره بیمه نامه طی این مدت میرسد.
مدیرعامل هلدینگ فنآوری اطلاعات بیمه مرکزی گفت
مدیرعامل هلدینگ فنآوری اطلاعات بیمه مرکزی گفت: صنعت بانکداری در پذیرش تحولات دیجیتال بسیار سریعتر از صنعت بیمه عمل کرده و صنعت بیمه حداقل ۲۰ سال از صنعت بانکداری عقب است.
یکی از سوالات در ذهن کارگران این است که واقعا ارتباطی بین بیمه بیکاری با حق بیمه ناقص وجود دارد؟
بیمه مرکزی اعلام کرد
بر اساس ابلاغ بیمه مرکزی و در چارچوب آییننامه شماره ۷۱، با توجه به گزارشها از میزان هزینه کرد مازاد شرکتهای بیمهای به ویژه در حوزه تبلیغات، پرداخت خسارات از سوی شرکتها به بیمه شدگان به عنوان اولویت اصلی شرکتها مشخص شد و تاکید شد که تا زمانی که پرداخت خسارات محقق نشده از هرگونه هزینه مازاد اجتناب شود.
یکی از مشکلات کارگران شاغل در مشاغل سخت و زیان آور, عدم پرداخت ۴درصد حق بیمه مشاغل سخت توسط کارفرمایان است. حالا اگر کارفرمایی این ۴درصد را پرداخت نکند, تکلیف چیست؟
یک مقام بیمه مرکزی پاسخ داد
براساس قانون مالیاتهای مستقیم، متقاضیان دریافت خدمات از دستگاههای اجرایی مکلف به ثبت اطلاعات خود در سامانه املاک و اسکان هستند که در این میان بیمه مرکزی باوجود اینکه یک نهاد ناظر بوده و دستگاه اجرایی نیست، سرویس ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان را برای خرید بیمهنامه فراهم کرده است. اما سوال اینجاست که آیا صدور بیمهنامه منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک است یا خیر؟
از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه، بیش از دو میلیون و ۸۰۰ هزار فقره بیمه نامه درمان صادر شده که نشان از رشد ۷۴.۵ درصدی در قیاس با مدت مشابه سال گذشته دارد.
طی ۹ ماه امسال انجام شد
براساس گزارش اخیر بیمه مرکزی از عملکرد ۹ ماهه نخست بازار بیمه در سال جاری، طی این مدت ۵۹.۷ میلیون فقره بیمه نامه به ارزش نزدیک به ۳۲۵ هزار میلیارد تومان صادر شد که بیمه درمان، شخص ثالث، زندگی (عمر) و بیمه بدنه اتومبیل به ترتیب چهار رشته بیمههای برتر در حق بیمه تولیدی قرار گرفتهاند.
در بحث معضل ساختمانهای ناایمن و فرسوده، یکی از ناامینترین ساختمانهای پایتخت، پاساژ علاءالدین است که به نظر میرسد صاحبان آن علاقهای به بهسازی آن ندارند و بیمه ایران اعلام کرده نظر به اینکه مطابق اعلام سازمان آتشنشانی، این پاساژ جزء ساختمانهای ناایمن میباشد، از بیمه این محل خودداری میکند؛ واقعیت این تعلل در چیست؟!