
نشان تجارت - کمیسیون تلفیق بودجه با افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری موافقت کرد. به گفته علیاصغر نخعیراد، عضو کمیسیون تلفیق بودجه، سقف این تسهیلات با رشد ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی از ۲۷۰ همت به ۳۷۰ همت افزایش یافته است.
نماینده مشهد در مجلس با اشاره به شروط این افزایش منابع تاکید کرد: افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری منوط به تحقق دو شرط است. نخست آنکه حداقل منابع تسهیلاتی معادل سال ۱۴۰۴ در نظر گرفته شود تا صف متقاضیان این وامها کاهش یابد.
وی شرط دوم را نحوه پرداخت تسهیلات عنوان کرد و گفت: وام قرضالحسنه ازدواج برای زوجهای مشمول باید همانند سال جاری بهصورت نقدی پرداخت شود، اما این امکان نیز فراهم باشد که در صورت تمایل زوجین، بخشی از تسهیلات بهصورت کالایی پرداخت شود که در این صورت سقف وام حداقل ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت.
نخعیراد در پایان یادآور شد: مصوبات کمیسیون تلفیق برای تبدیل شدن به قانون، نیازمند تصویب در صحن علنی مجلس و تأیید شورای نگهبان است.