کد خبر: ۶۵۲۱۱
۱۶:۰۶ -۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت‌و‌گو با نشان تجارت مطرح کرد

جنگ، باعث تغییر اولویت‌های اساسی کشور نشده است / رکود اقتصادی در کوتاه‌مدت رفع خواهد شد

بهروز محبی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: جنگ اخیر و دفاع شجاعانه نیرو‌های مسلح از کشور، نظام سیاسی و اقتصادی کشور را تثبیت کرد.

بهروز محبی

نشان تجارت - محمد آیتی: بهروز محبی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در خصوص اینکه جنگ ۱۲ روزه ایران و اسراییل باعث اختلال در اقتصاد کشور شد و همچنان شاهد فضای رکود اقتصادی به تبع جنگ هستیم، گفت: اول از همه باید بگویم جنگ اخیر و دفاع شجاعانه نیرو‌های مسلح از کشور، نظام سیاسی و اقتصادی کشور را تثبیت کرد. از این‌رو ارزش افزوده این دفاع شجاعانه را مخصوصاً در بخش اقتصادی در بلندمدت در کشور خواهیم دید.

وی افزود: به هر حال، در دوران جنگ، خسارت‌های جانی و مادی به کشور وارد شد و نمی‌توان آن را منکر شویم. با این حال، قدرت نظامی ما باعث شد تا طرف مقابل واسطه بفرستد تا آتش‌بس شود و حتی سیلی آخر را هم ما به دشمن زدیم و سپس جنگ متوقف شد. این اقتدار باعث شده خیلی از کشور‌ها از جمله کشور‌های مسلمان، حساب ویژه‌ای روی ما باز کنند. حال باید با دیپلماسی مدبرانه، به تمام بخش‌های کشور تحکیم ببخشیم.

نماینده سبزوار تصریح کرد: رکودی که پس از جنگ در اقتصاد ما دیده شد، قطعاً کوتاه‌مدت است و آسیب‌هایی که بر بازار سرمایه وارد شد، حتماً با تدابیر دولت رفع خواهد شد. همچنین با کمک همه ارکان نظام، تمام افراد آسیب‌دیده را ویژه خواهیم دید و خسارت‌های به وجود آمده را جبران می‌کنیم.

وی در پاسخ به اینکه با ایجاد جنگ در کشور، اولویت‌های اساسی مملکت تغییر کرده است؟ گفت: خیر، اتفاق خاصی در برنامه اداره کشور مخصوصاً در حوزه اقتصاد نیفتاده است، ولی نقاط مثبتی در زمان جنگ به وجود آمد که باید آن‌ها را ارتقاء دهیم و البته نقاط ضعفی هم دیده شد که می‌باید برای رفع آن، بابرنامه‌تر ظاهر شویم.

ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون