نشان تجارت - مصطفی رضا حسینی قطبآبادی در رابطه با تناسب حقوق و دستمزدها با تورم کشور، گفت: تبعیضی در جامعه وجود دارد که زیبنده نظام جمهوری اسلامی نیست و بدترین وجه این تبعیض را در دولتی شاهد هستیم که خود را حامی محرومان و انقلابیتر از بقیه و همهی دولتهای دیگر میداند؛ بنابراین از این بابت ما هیچ همخوانی را در حوزه تورم و حقوق و دستمزدها نمیبینیم. از سوی دیگر ما در کشور شاهد صدها نوع حقوق، دستمزد و مزایا هستیم، به این گونه که از یک دستگاه به دستگاه دیگر و از یک شرکت به شرکت دیگر حتی در داخل مجموعه ۷ الی ۱۰ حقوق و مزایا از جمله؛ شرکتی، قراردادی، پیمانی، استخدام رسمی و کارگری و کارمندی و … وجود دارد که باعث شده فاصله طبقاتی و رقابت و چشم و هم چشمی خانوادهها نسبت به یکدیگر هر روز ییشتر شود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: بنابراین تصور من این است که برخی در دولت یا نمیخواهند یا نمیتوانند این مشکلات را از بین ببرند؛ اگر در دولت نمیتوانند کاری انجام دهد، بهتر است شجاعت داشته باشند و شفاف بگویند. مگر نمیگویند که حفظ نظام از اوجب واجبات است پس برای چه اصرار بر ماندن دارند؟ آنها توانایی اداره کشور را ندارند و هر روز مردم را نسبت به اسلام، جمهوری اسلامی و انقلاب و ارزشها بدبین میکنند. تصور من این است که بهترین راه این است که کسانی در دولت برای اولین بار شجاعت نشان داده و اعلام کنند توانایی اداره را ندارند که در این صورت این شجاعت در تاریخ ثبت و مردم هم نسبت به جمهوری اسلامی و نظام خوش بین خواهند شد.
وی تصریح کرد: اگر در دولتهای قبلی قیمت مرغ ۱۰۰ هزارتومان میشد و یا قیمت خودرو چندین برابر افزایش پیدا میکرد، حتما روسای دولت را از دروازهها آویزان میکردند؛ اگر در دولتهای قبلی وضعیت اقتصادی و رفاهی مردم به این شکل شده بود که مردم به نان شب محتاج میشدند حتما روسای جمهور را از تریبون نماز جمعه و صدا و سیما مورد هزاران توهین و تهمت قرار میدادند؛ اما در حال حاضر شاهد هستیم صدای آقایان در نمیآید؛ پس کسانی که رگ گردنشان به خاطر مشکلات مردم بیرون میزد، الان کجا هستند؟ این دسته از افراد فقط به اختلافات دامن زدند و باعث شدند مردم دچار تنگنای اقتصادی شوند درحالی که خودشان بارها در تریبونهای مختلف میگفتند که اگر فقر از یک در وارد شود ایمان از در دیگر خارج میشود؛ حال ما نمیدانیم تناسب اینها را باید چگونه پیدا کنیم؟
حسینی قطب آبادی با تاکید بر اینکه ما نمایندهها طبق قانون اساسی باید اجازه پیگیری کردن حقوق مردم را داشته باشیم، گفت: دست و پای نمایندگان را بستهاند و نمیتوانیم حرف بزنیم و در حقیقت به نمایندهها میگویند حرف نزنید؛ اما اگر ما به عنوان نماینده مردم، مطالبات آنها را پیگیری نکنیم، صدای اعتراض مردم قطعا بلند خواهد شد؛ من بسیاری در دولت را ناتوان در اداره امور کشور میدانم و این تبعیضها باید برداشته شود چرا که زیبنده مردم ما نیست و فاصله طبقاتی بسیار زیادی داریم که این موضوع میتواند در آینده مشکلات زیادی را ایجاد کند.
وی در رابطه به عملکرد اقتصادی، گفت: من بارها اعلام کرده ام، معمولا وقتی یک رئیس یا پادشاهی ضعیف است، سعی میکند مشاورینش از خودش ضعیفتر باشد، زیرا اگر از او قویتر باشند طبیعی است که از او انتقاد میکنند؛ بنابراین تیمی که انتخاب شده توانایی لازم را ندارد؛ در حوزههای مهم اقتصادی کشور مثل بحث ارز نمیدانند چه تصمیمی باید بگیرند که باعث شده هر روز در بحث اقتصادی نوسان داشته باشیم؛ هر روز آزمون و خطا میکنیم و گویی مردم موش آزمایشگاهی شده اند؛ یک روز در بحث خودرو و روز دیگر در بحث سوخت و کالاهای اساسی تصمیمات متفاوتی را شاهد هستیم. انتقاد هم که میکنیم، میگویند شما ضد انقلاب شده اید.
حسینی قطب آبادی با تاکید بر اینکه پروژه نفوذ را نباید دست کم گرفت، اظهار کرد: من احساس میکنم این پروژه تا اعماق بخشهایی در دولت نفوذ کرده و با کارهایی که انجام میدهند در زمین دشمن بازی میکنند و قصد تخریب نظام و ارزشها و دلسرد کردن مردم را دارند که ابتدا باید اینها را محاکمه کرد. ما دشمن بیرونی نداریم و دشمن بیرونی زمانی شکل میگیرد که در داخل افرادی را داشته باشیم که ظاهر سازی کرده و خون مردم را در شیشه کرده اند که اگر ما جلوی این افراد را بگیریم طبیعی است که دشمن بیرونی هم در کار نخواهد بود.
وی در پایان با اشاره به احتمال افزایش قیمت بنزین، اظهار داشت: تصور من این است که این کار را انجام میدهند و آزمون و خطاها برای این بوده که جامعه را آماده کنند تا قیمت سوخت را افزایش دهند، چون همانطور که در گذشته شاهد بودیم، در این شرایط، ارزیابی در جامعه انجام میدهند تا بتوانند سیاستهای خود را اعمال کنند؛ بنابراین تصور من این است که احتمال افزایش قیمت بنزین وجود دارد.