کد خبر: ۳۴۶۵۸
۲۲:۵۶ -۱۳ مهر ۱۴۰۰

۱۳ میان‌وعده‌ خوشمزه برای افزایش یادگیری و تقویت حافظه‌ دانش‌آموزان

بالاخره فصل مدرسه‌ها هم از راه رسید. دانش‌آموزان برای اینکه عملکرد خوبی در مدرسه داشته باشند، باید تغذیه‌ی خوبی دریافت کنند.

نشان تجارت - خوراکی‌هایی که دانش‌آموزان می‌خورند، باید حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف باشند و به تقویت حافظه‌ی آن‌ها کمک کنند. وقتی فرزندتان در حال درس خواندن است، می‌توانید با دادن میان وعده‌های لذیذ و انرژی‌زا به او به بهبود عملکرد درسی فرزند خود کمک کنید. می‌توانید بعضی از میان وعده‌ها را به مقدار بیشتر درست کنید و آن‌ها را در طول هفته به فرزند محصل خود بدهید. در مقاله‌ی امروز دیجی‌کالا مگ تصمیم داریم ۱۳ میان وعده‌ی عالی برای دانش‌آموزان را به شما معرفی کنیم. تا پایان مقاله با ما همراه باشید‌.

۱. سبزیجات خام یا رست شده

همه‌ی ما می‌دانیم که سبزیجات چقدر سالم هستند. سبزیجات خام از جمله خیار خرد شده، هویج نواری خرد شده، ساقه‌ی کرفس نواری خرد شده و گوجه‌فرنگی گیلاسی گزینه‌های خوبی برای میان وعده هستند. می‌توانید با این سبزیجات دیپ‌های خوشمزه‌ای مانند سس رنچ خانگی یا حمص سرو کنید. یک گزینه‌ی عالی و ساده برای میان وعده، خیار حلقه‌ای خرد شده و پنیر خامه‌ای است. برای درست کردن این خوراکی لذید پنیر خامه‌ای را روی یک عدد خیار خرد شده بمالید و یک عدد خیار دیگر روی آن قرار دهید. این کار را ادامه دهید تا خیارها تمام شوند. به همین سادگی این میان وعده‌ی خوشمزه آماده شد.

همچنین می‌توانید به‌عنوان میان وعده به فرزند خود کره‌ی مغزهایی مانند کره‌ی بادام‌زمینی و ساقه‌ی کرفس دهید. سبزیجات رست شده هم می‌توانند یک میان وعده‌ی مغذی و سالم را تشکیل دهند. برای مثال می‌توانید سیب‌زمینی شیرین یا کلم‌بروکلی را رست کنید و آن را به‌عنوان میان وعده به فرزندتان بدهید. در ادامه طرز درست کردن سس رنچ خانگی و حمص آورده شده است.

مواد لازم برای تهیه‌ی سس رنچ

خامه‌ی ترش: سه چهارم فنجان
شیر غنی شده: یک چهارم فنجان
لیموترش تازه: نصف یک عدد
جعفری خشک شده: یک قاشق چای‌خوری
پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری
پودر پیاز: یک چهارم قاشق چای‌خوری
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
پودر فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه‌ی سس رنچ خانگی

برای درست کردن این سس لذیذ اول از همه آب نصف یک عدد لیموترش را بگیرید. سپس یک کاسه‌ی متوسط بردارید و خامه‌ی ترش، شیر، آب لیموترش، جعفری خشک شده، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل سیاه را درون آن بریزید‌.
مواد را با همزن دستی خوب بزنید تا یک ترکیب یک‌دست ایجاد شود.
سس رنچ شما حاضر است‌. می‌توانید آن را بلافاصله سرو کنید یا درون یک شیشه‌ی تمیز و خشک بریزید و آن را در یخچال قرار دهید. می‌توانید سس رنچ خانگی را تا یک هفته در یخچال نگه دارید‌‌. نوش جان‌.

مواد لازم برای تهیه‌ی حمص

نخود پخته شده: دو فنجان
تاهینی: یک سوم فنجان
روغن زیتون فوق بکر: یک قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه: یک چهارم فنجان
پاپریکا: نوک قاشق چای‌خوری
سیر: دو حبه
جعفری تازه‌ی ریز خرد شده: یک قاشق چای‌خوری
نمک: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه‌ حمص

اولین قدم برای درست کردن حمص این است که سیرها را نصف کنید. سپس نخود، تاهینی، آب لیموترش تازه، روغن زیتون، پاپریکا، جعفری، نمک و سیر را به مخلوط‌کن اضافه کنید‌.
مواد را دو تا سه پالس بزنید تا کاملا نرم شوند.
حمص آماده است. آن را در یک کاسه بریزید و از خوردن آن به همراه سبزیجات مختلف لذت ببرید.

۲. دیپ‌ها مانند گواکامولی، حمص و سس رنچ

اضافه کردن دیپ‌های مختلف به سبزیجات باعث می‌شود از خوردن آن‌ها بیشتر لذت ببرید. این کار همچنین باعث می‌شود چربی سالم و پروتئین دریافت کنید. حمص را می‌توانید با پرتزل، کراکر یا سبزیجات متنوع سرو کنید. بهترین کاری که می‌توانید بکنید این است که خودتان در خانه حمص را درست کنید. از این طریق می‌توانید روی مواد اولیه‌ی آن نظارت داشته باشید و از سالم بودن آن مطمئن شوید. فرزندتان شاید خوردن سبزیجات خام را دوست نداشته باشد. مطمئن باشید اگر سبزیجات را به همراه دیپ‌های مختلف برای او سرو کنید، عاشق آن‌ها خواهد شد.

همان‌طور که در بالا اشاره کردیم، درست کردن سس رنچ ساده است. خوردن سس رنچ می‌تواند یک گزینه‌ی عالی برای دریافت پروبیوتیک باشد. سس رنچ را هم می‌توانید مانند حمص با سبزیجات، کراکر و پرتزل سرو کنید. گواکامولی هم یک دیپ لذیذ دیگر است که می‌توانید در خانه درست کنید. همچنین می‌توانید با مخلوط کردن مقداری عسل، دارچین و ماست بدون طعم یک دیپ شیرین درست کرده و آن را با میوه‌های خرد شده سرو کنید. در ادامه طرز درست کردن گواکامولی را در اختیارتان قرار دادیم.

مواد لازم

آووکادو: یک عدد
گوجه‌فرنگی خرد شده: یک عدد
سیر له شده: دو حبه
پیاز قرمز ریز خرد شده: یک چهارم فنجان
لیموترش: یک عدد
گشنیز برای تزئین: به مقدار لازم (اختیاری)
نمک: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه‌ی گواکامولی

گوشت آووکادو را خارج کرده و آن را به یک کاسه منتقل کنید.
آب لیموترش را بگیرید. گوجه‌فرنگی خرد شده، آب لیموترش، سیر، پیاز و نمک را به آووکادو اضافه کنید.
مواد را آن‌قدر با چنگال له کنید تا به غلظت خامه برسند.
روی کاسه را بپوشانید و آن را به مدت تقریبا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
گواکامولی را از یخچال خارج کرده و در صورت تمایل آن را با گنشیز تزئین کنید. نوش جان.

۳. میوه‌ی کامل یا خرد شده

موز، سیب، توت‌ها، خربزه، کانتالوپ، هندوانه، هلو، گلابی، نارنگی، انگور، گریپ‌فروت، کیوی و… از جمله‌ میوه‌های مقوی و خوشمزه‌ای هستند که می‌توانید آن‌ها را به‌عنوان میان وعده به فرزند محصل خود بدهید. پوست کندن و خرد کردن میوه‌ها خوردن آن‌ها را برای بچه‌ها آسان‌تر می‌کند. باور کنید دانش‌آموزان گاهی اوقات آن‌قدر درگیر مسائل تحصیلی می‌شوند که حتی حوصله‌ی پوست کندن میوه را هم ندارند‌.

بنابراین خودتان چند نوع میوه‌ی مختلف را پوست بکنید و خرد کنید و آن را به‌عنوان میان وعده به فرزندتان بدهید. برای اینکه میوه خوردن لذت‌بخش‌تر شود، می‌توانید میوه‌ها را با کره‌ی مغزها سرو کنید. همچنین می‌توانید ماست یونانی و میوه‌هایی مانند توت‌فرنگی، بلوبری و تمشک را با هم مخلوط کنید. ماست یونانی منبع عالی پروتئین به شمار می‌رود و توت‌ها هم آنتی‌اکسیدان دارند.

۴. مافین

 

طرز تهیه مافین
مافین‌ها جزء میان وعده‌های محبوب کودکان و نوجوانان محسوب می‌شوند‌. البته مافین‌های آماده سالم نیستند. بنابراین خودتان در خانه مافین درست کنید. مافین را می‌توانید به‌عنوان صبحانه، ناهار یا میان وعده سرو کنید. در ادامه نحوه‌ی درست کردن چند مافین خوشمزه را آموزش داده‌ایم.

۱. مافین موزی
موز میوه‌ای خوش‌طعم و مقوی است که هر خوردنی که با آن درست کنید لذیذ می‌شود. مافین موزی به بدن پتاسیم و مواد مغذی دیگر می‌دهد. حتما این نوع مافین را درست کنید. مطمئن باشید فرزندتان از شما می‌خواهد بیشتر این میان وعده‌ی خوشمزه را برای او درست کنید.

مواد لازم
آرد گندم: یک و نیم فنجان
بکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری
جوش‌شیرین: یک قاشق چای‌خوری
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
موز بزرگ: سه عدد
شکر سفید: سه چهارم فنجان
تخم‌مرغ: یک عدد
کره‌ی آب شده: یک سوم فنجان

طرز تهیه

اول از همه فر را روی ۱۷۵ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. قالب مافین را هم با مقدار مناسبی کره یا روغن چرب کنید.
موزها را پوست بگیرید و آن‌ها را با چنگال له کنید. آرد گندم، جوش‌شیرین، بکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و آن‌ها را الک کنید.


یک کاسه‌ی بزرگ بردارید و در آن موز له شده، شکر، تخم‌مرغ و کره‌ی آب شده را با هم ترکیب کنید. مخلوط حاوی آرد گندم را به مخلوط موز اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنید.


مایه‌ی مافین را به قالب مافین منتقل کنید. قالب را در فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت تقریبا ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بماند. نوش جان.

۲. مافین با چیپس شکلات

شکلات طرفداران زیادی در میان کودکان و بزرگسالان دارد. می‌توانید فرزند سخت‌کوش خود را با این مافین خوشمزه سورپرایز کنید.

مواد لازم
آرد گندم: دو فنجان
شکر سفید: نصف فنجان (به علاوه‌ی سه قاشق غذاخوری)
بکینگ‌پودر: سه قاشق چای‌خوری
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
شیر: سه چهارم فنجان
روغن سبزیجات: یک سوم فنجان
تخم‌مرغ: یک عدد
چیپس‌ شکلات: سه چهارم فنجان
شکر قهوه‌ای: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه

فر را روی ۲۰۵ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. قالب مافین را چرب کنید یا کپسول کاغذی مافین را در آن قرار دهید‌.
یک کاسه‌ی متوسط بردارید و در آن آرد گندم، نصف فنجان شکر، بکینگ‌پودر، چیپس شکلات و نمک را با هم مخلوط کنید.


در یک کاسه‌ی کوچک شیر، روغن سبزیجات و تخم‌مرغ را با یکدیگر ترکیب کنید‌.
مواد داخل کاسه‌ی کوچک را به کاسه‌ی بزرگ منتقل کنید و مواد را با همزن دستی به‌خوبی مخلوط کنید.
دو سوم قالب را با مایه‌ی مافین پر کنید. سه قاشق غذاخوری شکر سفید و دو قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای را با هم ترکیب کنید و روی مافین‌ها بریزید.


قالب را در فر قرار دهید. اجازه دهید مافین‌ها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بمانند. سپس با احتیاط درب‌ فر را باز کنید و یک خلال دندان را در وسط یکی از مافین‌ها فرو کنید. خلال دندان را خارج کنید. اگر تمیز بود، یعنی مافین‌ها پخته‌اند. اگر مواد مافین به خلال دندان چسبیدند، یعنی مافین‌ها هنوز به‌طور کامل نپخته‌اند و باید آن‌ها را برای چند دقیقه‌ی دیگر در فر قرار دهید.

قالب را از فر بیرون بیاورید. از خوردن این مافین جذاب به همراه فرزند خود لذت ببرید.

۵. کره‌ی مغزها یا دانه‌ها

کره‌ی مغزها یا دانه‌هایی مانند کره‌ی بادام، کره‌ی بادام‌زمینی، کره‌ی تخم آفتاب‌گردان و… گزینه‌های خوبی برای دریافت پروتئین و چربی‌های سالم هستند. می‌توانید کره‌ی مغزها یا دانه‌ها را با تکه‌های سیب، مافین یا نان موزی خانگی سرو کنید. همچنین می‌توانید آن را روی وافل یا پنکیک بمالید. در ادامه طرز درست کردن کره‌ی فندق و تخم کدوحلوایی خانگی آورده شده است.

مواد لازم

فندق خام: ۴۵۰ گرم
تخم کدوحلوایی: حدود ۲۲۵ گرم
روغن نارگیل: دو قاشق غذاخوری
عسل: یک تا دو قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

فر را روی ۱۶۰ سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود.
روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید. فندق و تخم کدوحلوایی را به سینی فر منتقل کنید‌.


سینی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا عطر آن درآید.


سینی را از فر خارج کرده و مواد را به مخلوط‌کن منتقل کنید.
مواد را چند پالس بزنید و سپس روغن نارگیل و نمک را به آن‌ها اضافه کنید. مواد را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بزنید تا نرم و خامه‌ای شوند.


عسل را اضافه کنید و مواد را دوباره به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بزنید. زمانی که مواد بافت خامه‌ای پیدا کردند، مخلوط‌کن را خاموش کنید.


مواد را به یک ظرف شیشه‌ی درب‌دار منتقل کنید. می‌توانید کره‌ی فندق و تخم کدوحلوایی را تا دو ماه در یخچال نگه دارید.


خوردنی لذیذ به دست آمده را می‌توانید به همراه نان تست، سیب‌زمینی شیرین، پنکیک یا وافل بخورید یا آن را به اسموتی اضافه کنید.

۶. پاپ‌کورن

پاپ‌کورن یا پف‌فیل یار همیشگی ما هنگام فیلم دیدن است. بر خلاف تصور بسیاری از افراد، پاپ‌کورن یک خوراکی سالم است. می‌توانید فرزندتان را که در حال درس خواندن است، با پاپ‌کورن خانگی خوشحال کنید. پاپ‌کورن آماده حاوی مواد نگهدارنده و مواد افزودنی است و گزینه‌ی سالمی به شمار نمی‌رود. بنابراین خودتان در خانه پف‌فیل درست کنید. پاپ‌کورن را با کره‌ی آب شده و پنیر سرو کنید.

۷. بیسکویت صبحانه

 

بیسکوییت صبحانه
بیسکویت صبحانه برای آن دسته از بچه‌هایی که عاشق کیک و بیسکویت هستند، گزینه‌‌ای بی‌نظیر محسوب می‌شود. طرز درست کردن بیسکویت صبحانه را در ادامه یاد داده‌ایم.

مواد لازم

پودر تخم کتان: دو قاشق غذاخوری
موز رسیده‌‌ی متوسط: دو عدد
کره‌ی بادام‌زمینی: نصف فنجان (۱۴۰ گرم)
عسل: دو قاشق غذاخوری
عصاره وانیل: یک قاشق چای‌خوری
پودر دارچین: یک قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
بکینگ‌پودر: نصف قاشق چای‌خوری
جو دوسر: دو فنجان
چیپس شکلات: نصف فنجان
مغزهای خرد شده مانند گردو، بادام و پسته

طرز تهیه

فر را روی ۱۶۰ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. کاغذ روغنی را روی سینی فر قرار دهید.
جو دوسر را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا عطر آن درآید. این کار خوشمزگی جو دوسر را دو چندان می‌کند. سینی را از فر بیرون بیاورید و جو دوسر را کنار بگذارید.


یک کاسه‌ی متوسط بردارید و تخم کتان را درون آن بریزید.
موزها را در کاسه له کنید و جو دوسر، کره‌ی بادام‌زمینی، عسل و عصاره‌ی وانیل را به آن اضافه کنید.


دارچین، نمک، بکینگ‌پودر، چیپس شکلات و مغزها را هم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مقدار مناسبی را از مایه‌ی بیسکویت را بردارید و آن را روی سینی فر قرار دهید. این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شوند. بیسکویت‌‌ها را با پشت قاشق صاف کنید.


بیسکویت‌ها را به مدت ۱۷ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا رنگ لبه‌های آن‌ها قهوه‌ای روشن شود.
بیسکویت‌ها را از فر خارج کنید و آن‌ها را به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.

۸. گرانولا

قبلا در این مقاله طرز تهیه‌ی گرانولای سالم خانگی طرز درست کردن گرانولا را آموزش داده‌ایم. گرانولا یک خوراکی به‌شدت خوشمزه و مقوی است که می‌توانید آن را به‌عنوان یک میان وعده به فرزند محصل خود بدهید. می‌توانید گرانولا را به‌تنهایی یا به همراه سبزیجات، پنیر و میوه سرو کنید.

۹. میوه و ماست یونانی

ماست میوه‌ای آماده بسیار خوشمزه است، اما مقدار زیادی قند دارد.
ماست میوه‌ای آماده حاوی قند زیادی است. خوب می‌دانیم که زیاده‌روی در مصرف قند می‌تواند مضرات زیادی برای سلامتی بدن داشته باشد. می‌توانید با مخلوط کردن ماست یونانی و میوه یک ترکیب بهشتی را ایجاد کنید.

تهیه‌ی این میان وعده‌ی مغذی بسیار ساده است. فقط کافیست ماست را داخل یک کاسه بریزید و میوه‌های دلخواه فرزندتان را خرد کرده و به آن اضافه کنید‌. در صورت تمایل مقداری عسل روی ماست بریزید و خوب آن را هم بزنید.


۱۰. تخم‌مرغ آبپز

درباره‌ی فواید تخم‌مرغ برای سلامتی بدن زیاد شنیده‌اید. از جمله ویتامین‌ها و مواد مغذی موجود در تخم‌مرغ می‌توانیم ویتامین A، فولات، ویتامین B5، ویتامین B12، ویتامین B2، فسفر، سلنیوم، ویتامین D، ویتامین E، ویتامین K، کلسیم، ویتامین B6 و روی (زینک) را نام ببریم. این ماده‌ی غذایی با وجود اینکه کلسترول زیادی دارد، سطح کلسترول خون را بالا نمی‌برد.

افزایش سطح کلسترول خوب (HDL)، کاهش احتمال ابتلا به بیماری قلبی، افزایش سلامت چشم‌ها به دلیل داشتن لوتئین و زیگزانتین، کاهش میزان تری‌گلیسیرید خون، کاهش خطر ابتلا به سکته و کمک به کاهش وزن از جمله خواص تخم‌مرغ به شمار می‌روند. مشخص است که تخم‌مرغ می‌تواند میان‌ وعده‌ی خوبی برای بچه‌های محصل باشد. می‌توانید تخم‌مرغ را به‌تنهایی یا به همراه سبزیجات مختلف، پنیر و زیتون سرو کنید.

۱۱. اسموتی مغذی

دانش‌آموزان دوست دارند زمانی که درس می‌خوانند، نوشیدنی‌های لذیذ بنوشند. اسموتی یک گزینه‌ی عالی به‌عنوان میان وعده برای بعد از مدرسه به شمار می‌رود. از آنجایی که می‌دانیم بچه‌ها عاشق اسموتی‌های خوشمزه هستند، در ادامه طرز درست کردن چند اسموتی لذیذ را در اختیارتان قرار داده‌ایم.


طرز تهیه ۱۳ اسموتی خوشمزه و مقوی که حتما باید امتحان کنید

 

طرز تهیه اسموتی
۱. اسموتی موز و توت‌فرنگی

بدون شک نه تنها فرزندتان، بلکه خودتان هم عاشق این اسموتی خوش‌طعم خواهید شد. این اسموتی با دو میوه‌ی بسیار خوشمزه، یعنی موز و توت‌فرنگی درست می‌شود. بنابراین مشخص است که چقدر خوشمزه می‌شود.

مواد لازم
توت‌فرنگی یخ‌زده: یک فنجان
آب پرتقال: دو فنجان
موز درشت خرد شده: یک عدد
شیر: نصف فنجان
شکر: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای درست کردن این اسموتی توت‌فرنگی، آب پرتقال، موز خرد شده، شیر و شکر را در مخلوط‌کن بریزید‌‌. می‌توانید به جای شیر گاو از شیر بادام و به جای شکر از عسل استفاده کنید.
مواد را دو تا سه پالس بزنید تا اسموتی به غلظت مناسب برسد.
اسموتی را درون یک لیوان بریزید.

۲. اسموتی توت‌فرنگی

توت‌فرنگی یکی از منابع عالی ویتامین C به شمار می‌رود. ویتامین C به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و در ساخت کلاژن نقش دارد. توت‌فرنگی مزه‌‌ای منحصربه‌فرد به این اسموتی می‌دهد.

مواد لازم

ماست یونانی: یک فنجان
شیر گاو یا شیر بادام: یک فنجان
توت‌فرنگی یخ‌زده: یک فنجان
یخ: نصف فنجان

طرز تهیه

ماست، شیر، توت‌فرنگی و یخ را در مخلوط‌کن دو تا سه پالس بزنید.
اسموتی را به لیوان دلخواه فرزندتان منتقل کنید. نوش جان.

۳. اسموتی پرتقال

پرتقال را به داشتن مقدار بسیار زیادی ویتامین C می‌شناسیم. این اسموتی یکی از سالم‌ترین اسموتی‌هایی است که می‌توانید برای فرزند محصل خود درست کنید.

مواد لازم

پرتقال: یک عدد
هلو: سه تا چهار عدد
ماست: یک فنجان
یخ: نصف فنجان

طرز تهیه

برای درست کردن این اسموتی جذاب و خوش‌رنگ اول از همه پوست پرتقال را بگیرید و آن را درشت خرد کنید. پوست هلو را هم بکَنید و هسته‌ی آن را خارج کنید‌. سپس هلو را درشت خرد کنید.
پرتقال، هلو، ماست و یخ را در مخلوط‌کن بریزید و چند پالس بزنید تا به غلظت مناسب برسد.
می‌توانید به جای هلو از موز استفاده کنید.
اسموتی شما حاضر است.

۴. اسموتی با توت‌فرنگی و آب پرتقال


این اسموتی هم جزء اسموتی‌های محبوب و مقوی است که هر کسی می‌تواند عاشق آن شود. حتما این اسموتی را برای فرزند خود درست کنید.

مواد لازم

آب: یک فنجان
آب پرتقال: یک و نیم فنجان
ماست: یک فنجان
شیر: نصف فنجان
عصاره‌ی وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
یخ: ۱۰ تکه

طرز تهیه

آب، آب پرتقال، ماست، توت‌فرنگی، شیر، عصاره‌ی وانیل و یخ را در مخلوط‌کن بریزید.
بعد از اینکه مواد را چند پالس زدید، اسموتی را درون یک لیوان بریزید.

۵. اسموتی با آناناس

آناناس هم یک میوه‌ی محبوب و لذیذ است که می‌تواند با فواید فراوان خود برای سلامتی شما را شگفت‌زده کند. می‌توانید در مقاله‌ی زیر با خواص آناناس آشنا شوید.

۹ خاصیت باورنکردنی آناناس برای سلامتی و پیشگیری از بیماری‌ها

مواد لازم

پرتقال: یک عدد
آب لیموترش تازه: نصف فنجان
آناناس خرد شده: یک چهارم فنجان
موز خرد شده: یک عدد
شیر: یک چهارم فنجان
ماست: یک فنجان

طرز تهیه

پرتقال را پوست بگیرید، هسته‌های آن را خارج کرده و آن را درشت خرد کنید.
پرتقال خرد شده، آب لیموترش، آناناس، موز، شیر و ماست را در مخلوط‌‌کن بریزید و دو تا سه پالس بزنید تا به غلظت مناسب برسند.
اسموتی شما آماده است. نوش جان.

۶. اسموتی با انگور

انگور میوه‌ای بسیار مغذی با خواص فراوان برای سلامتی بدن است. اگر فرزندتان انگور را دوست دارد، حتما این اسموتی را برای او تهیه کنید.

مواد لازم

آب انگور سفید: نصف فنجان
انگور بدون هسته: یک چهارم فنجان
آناناس: یک چهارم فنجان
شیر: نصف فنجان
یخ: نصف فنجان

طرز تهیه

آب انگور، انگور بدون هسته، آناناس، شیر و یخ را در مخلوط‌کن بریزید.
مواد را دو تا سه پالس بزنید‌.
اسموتی شما حاضر است.

۷. اسموتی با توت‌های مختلف

توت‌ها منبع عالی آنتی‌اکسیدان‌ها به شمار می‌روند. آنتی‌اکسیدان‌ها با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کنند که باعث بیماری‌های مختلف می‌شوند.

مواد لازم

تمشک: یک فنجان
بلوبری: یک فنجان
توت‌فرنگی یخ‌زده: نصف فنجان
ماست: نصف فنجان
موز خرد شده: یک فنجان
یخ: دو تا سه تکه

طرز تهیه

برای درست کردن این اسموتی خوش‌طعم تمشک، بلوبری، ماست، توت‌فرنگی یخ‌زده، موز و یخ را در مخلوط‌کن بریزید و چند پالس بزنید‌‌.
به همین سادگی اسموتی جذاب فرزندتان آماده است‌‌.

۸. اسموتی با آلبالو، موز و توت‌فرنگی

ترکیب آلبالو، موز و توت‌فرنگی مزه‌ای عالی به این اسموتی می‌دهد. این اسموتی خوش‌رنگ خستگی را از تن فرزندتان که در حال درس خواندن است بیرون می‌کند.

مواد لازم
آلبالو‌ی بدون هسته: یک فنجان
ماست: یک فنجان
شیر: نصف فنجان
یخ: یک فنجان
توت‌فرنگی: یک فنجان
موز: یک عدد
پرتقال: یک عدد

طرز تهیه

اولین قدم برای درست کردن این اسموتی خوشمزه این است که کلاهک توت‌فرنگی را جدا کنید و پوست موز و پرتقال را بگیرید و آن‌ها را درشت خرد کنید.
آلبالو، ماست، شیر، توت‌فرنگی، موز و پرتقال را در مخلوط‌کن چند پالس بزنید.
یخ را اضافه کنید و مواد را دوباره بزنید.
اسموتی را در یک لیوان بریزید. نوش جان.

۹. اسموتی با سیب

سیب یکی از منابع خوب فیبر به شمار می‌رود. فیبر یک ماده‌ی مغذی است که شما را برای مدت زمان طولانی سیر نگه می‌دارد‌.

مواد لازم
سیب: یک عدد
آب سیب: یک فنجان
ماست: یک فنجان
شکر: یک قاشق غذاخوری
یخ: نصف فنجان


طرز تهیه

پوست سیب را بگیرید‌. این کار اختیاری است. هسته‌های سیب را خارج کرده و آن را درشت خرد کنید.
سیب درشت خرد شده، آب سیب، ماست، شکر و یخ را در مخلوط‌کن بریزید و مواد را چند پالس بزنید‌.
۱۰. اسموتی سیب و موز
ترکیب سیب و موز خوشمزه‌تر از آن چیزی می‌شود که شما فکرش را می‌کنید. سیب و موز هر دو بسیار مغذی هستند و سلامتی بدن را به روش‌های مختلف افزایش می‌دهند.

مواد لازم
سس سیب: یک فنجان
پودر دارچین: نوک قاشق چای‌خوری
شیر: یک فنجان
موز درشت خرد شده: یک عدد


طرز تهیه

سس سیب، پودر دارچین، شیر و موز را دو تا سه پالس در مخلوط‌کن بزنید.
اسموتی شما به همین راحتی آماده است.


۱۱. اسموتی با موز، فندق و عسل

این اسموتی هیچ محصول لبنی ندارد. فرزندتان با خوردن این اسموتی فیبر، پروتئین و پتاسیم دریافت می‌کند.

مواد لازم

موز خرد شده: یک عدد
شیر سویا: ۲۵۰ میلی‌لیتر
عسل: یک قاشق چای‌خوری
جوز هندی رنده شده: نوک قاشق چای‌خوری
فندق خرد شده: دو قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

موز، شیر سویا، عسل، جوز هندی رنده شده و فندق را در مخلوط‌کن بریزید.
بعد از اینکه مواد را دو تا سه پالس زدید، اسموتی را به دو لیوان منتقل کنید و از خوردن آن به همراه فرزندتان لذت ببرید.


۱۲. چیپس سیب

به جای چیپس‌ سیب‌زمینی آماده که برای سلامتی بدن مضر است، برای فرزندتان چیپس سیب درست کنید. می‌توانید برای تهیه‌ی چیپس سیب خانگی مراحل زیر را طی کنید.

مواد لازم
سیب بزرگ: دو عدد
پودر دارچین: کمتر از نصف قاشق چای‌خوری


طرز تهیه

فر را روی ۱۶۰ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید.
هسته‌های سیب‌ها را خارج کنید. سیب‌ها را خیلی نازک به‌صورت حلقه‌ای خرد کنید.
سیب‌ها را به سینی فر منتقل کنید. روی سیب‌ها پودر دارچین بپاشید.


سینی را در فر قرار دهید. اجازه دهید سیب‌ها به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در فر بمانند تا رنگ آن‌ها قهوه‌ای طلایی شود.
سینی را از فر خارج کنید. چیپس سیب خوشمزه و ترد شما آماده است. از خوردن آن به همراه فرزندتان لذت ببرید.

۱۳. بیسکویت کره‌ی بادا‌م‌زمینی

قبل از اینکه طرز درست کردن این بیسکویت جذاب را آموزش دهیم، به بررسی خواص بادام‌زمینی می‌پردازیم‌‌. کره‌ی بادام‌زمینی منبع خوبی از پروتئین و چربی‌های سالم به شمار می‌رود. جالب است بدانید این خوراکی با وجود اینکه کالری زیادی دارد، به کاهش وزن کمک می‌کند.

از جمله ویتامین‌ها و مواد مغذی موجود در کره‌ی بادام‌زمینی می‌توانیم به ویتامین E، ویتامین B3 (نیاسین)، ویتامین B6، فولات، منیزیم، مس، منگنز، آهن، زینک (روی)، پتاسیم و ویتامین B5 اشاره کنیم. از آنجایی که کره‌ی بادام‌زمینی منبع چربی‌های سالم است، به افزایش سلامت قلب کمک می‌کند. حالا به سراغ طرز تهیه‌ی بیسکویت کره‌ی بادام‌زمینی برویم.


مواد لازم

کره‌ی بادام‌زمینی (ترجیحا طبیعی): ۲۰۰ گرم
شکر: ۱۷۵ گرم
نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ بزرگ: یک عدد


طرز تهیه

برای درست کردن این بیسکویت خوشمزه اول از همه فر را روی ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود. روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید.
کره‌ی بادام‌زمینی و شکر را درون یک کاسه بریزید. نمک را به مواد اضافه کنید. مواد را با یک قاشق چوبی هم بزنید.


تخم‌مرغ را اضافه کنید و مواد را دوباره با یکدیگر مخلوط کنید تا بافت خمیر مانند پیدا کنند.
به اندازه‌ی یک گوجه‌ی گیلاسی از مایه‌ی بیسکویت را بردارید و آن را به سینی فر منتقل کنید‌. روی بیسکویت را با پشت قاشق صاف کنید. این کار را ادامه دهید تا مایه‌ی بیسکویت‌ تمام شود.
سینی را در فر قرار دهید و اجازه دهید بیسکویت‌ها به مدت تقریبا ۱۲ دقیقه در فر بمانند تا رنگ لبه‌های آن‌ها قهوه‌ای روشن شود.


سینی را از فر خارج کنید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
بیسکویت کره‌ی بادام‌زمینی آماده است. می‌توانید بیسکویت‌ها را طی سه روز مصرف کنید.


کلام آخر


بچه‌هایی که مشغول تحصیل هستند، باید خوراکی‌های سالم و مقوی بخورند تا بتوانند عملکرد تحصیلی خوبی داشته باشند و نمرات خوبی بگیرند. شاید پیدا کردن رسپی‌ میان وعده‌های متنوع برای دانش‌آموزان دشوار باشد. برای همین در این مقاله از دیجی‌کالا مگ طرز درست کردن ۱۳ میان وعده‌ی متفاوت با مزه‌ای فوق‌العاده را به همراه دستور پخت آن‌ها در اختیارتان قرار دادیم. شما برای فرزند محصل خود چه میان وعده‌هایی درست می‌کنید؟ پیشنهادات خود را در بخش‌ کامنت‌ها با ما و مخاطبان دیگر به اشتراک بگذارید.

منبع: دیجی کالا

ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون