کد خبر: ۱۶۵۳۱
۲۰:۵۰ -۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۷

اردویژه هلند: پیروزی آلکمار با هت‌تریک جهانبخش و تساوی هیرنفین/ جهانبخش آقای گل شد

تیم آلکمار با هت‌تریک ملی‌پوش ایرانی به پیروزی پرگلی برابر زووله دست یافت و هیرنفین نیز به تساوی بسنده کرد.
ورزش و جوان- از هفته پایانی اردویژه هلند امروز (یکشنبه) تیم آلکمار در ورزشگاه خانگی آفاس با نتیجه ۶ بر صفر تیم زووله را شکست داد. علیرضا جهانبخش زننده ۳ گل تیم آلکمار در دقایق ۱۳ ، ۵۲ و ۸۸ بود. ۳ گل دیگر آلکمار نیز در دقایق ۶۲، ۷۶ و ۷۷  به ثمر رسیدند.

در دیگر بازی همزمان امروز تیم هیرنفین در بازی خانگی برابر فاینورد ۳ بر ۲ شکست خورد. هیرنوین در دقایق ۷۹ و ۸۰ به گل رسید. تیم فاینورد نیز در دقایق ۱۰، ۴۱ و ۹۰ گلزنی کرد.  رضا قوچان‌نژاد، مهاجم ایرانی ۹۰ دقیقه در ترکیب تیم هیرنفین بازی کرد.

همچنین علیرضا جهانبخش از تیم آلکمار با به ثمر رساندن ۲۱ گل عنوان آقای گلی فصل ۲۰۱۸ - ۲۰۱۷ اردویژه هلند را به دست آورد.

در جدول رده‌بندی اردویژه هلند تیم آیندهوون با ۸۳ امتیاز قهرمان شد. تیم‌های آژاکس آمستردام (۷۹) و آلکمار (۷۱) رتبه‌های دوم و سوم را به دست آوردند. یاران جهانبخش با این رتبه در فصل آینده لیگ قهرمانان اروپا حضور خواهند یافت. تیم هیرنفین نیز با ۴۶ امتیاز هشتم شد و برای کسب سهمیه فصل آینده لیگ‌ اروپا باید در دیدارهای پلی‌آف اردویژه حضور یابد.

 منبع: نود

ارسال نظرات
آخرین اخبار
گوناگون