کد خبر: ۷۵۰۶۴
۱۷:۰۷ -۱۰ تير ۱۴۰۵

مصدومیت مرجان آقانوری در تمرین نمایش جدیدش، دو اجرای ویژه «هتل» را به تعویق انداخت

دو اجرای ویژه نمایش «هتل» به نویسندگی و کارگردانی مرجان آقانوری که قرار بود روز‌های ۱۱ و ۱۲ تیرماه ۱۴۰۵ در بوتیک هنر ایران روی صحنه برود، به دلیل آسیب‌دیدگی و شکستگی پا و لگن این کارگردان و بازیگر تئاتر در جریان تمرینات نمایش جدیدش، به تعویق افتاد.

نشان تجارت - به نقل از مشاور رسانه‌ای، نمایش «هتل» که نخستین دوره اجرای خود را از اسفندماه ۱۴۰۴ آغاز کرده بود، تا پایان خردادماه ۱۴۰۵ در بوتیک هنر ایران میزبان مخاطبان بود و پس از استقبال تماشاگران، قرار بود با دو اجرای ویژه در روزهای ۱۱ و ۱۲ تیرماه بار دیگر روی صحنه برود.

با این حال، در پی حادثه‌ای که برای مرجان آقانوری، نویسنده، کارگردان و از بازیگران این اثر، در جریان تمرینات نمایش جدیدش رخ داد و منجر به شکستگی پا و آسیب‌دیدگی ناحیه لگن او شد، این دو اجرای ویژه به تعویق افتاد.

گروه اجرایی نمایش «هتل» ضمن ابراز تأسف از این اتفاق، اعلام کرد زمان جدید اجرای این اثر پس از بهبود شرایط جسمانی مرجان آقانوری اطلاع‌رسانی خواهد شد.

نمایش «هتل» از اسفندماه ۱۴۰۴ تا خردادماه ۱۴۰۵ در بوتیک هنر ایران روی صحنه بود و با اجرای محیطی و متفاوت خود مورد استقبال علاقه‌مندان تئاتر قرار گرفت.

مصدومیت مرجان آقانوری در تمرین نمایش جدیدش، دو اجرای ویژه «هتل» را به تعویق انداخت

برچسب‌ها:
ارسال نظرات
captcha
آخرین اخبار
نبض بازار
گوناگون