کد خبر: ۷۳۷۰۰
۱۴:۰۵ -۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵

نمایش کوشک‌جلالی به بوتیک هنر ایران بازگشت

نمایش «پا برهنه، لخت، قلبی در مشت» به نویسندگی و کارگردانی علیرضا کوشک‌جلالی در سالن ۷ بوتیک هنر ایران به صحنه بازگشت.

نمایش کوشک‌جلالی به بوتیک هنر ایران بازگشت

نشان تجارت - نمایش «پا برهنه، لخت، قلبی در مشت» به نویسندگی و کارگردانی علیرضا کوشک‌جلالی با بازی سعید کریمی دور جددی اجرا‌های خود را در سالن ۷ بوتیک هنر ایران آغاز کرد. این نمایش داستان علی کبیر مهاجری است که نژادپرستان خانه او را آتش می‌زنند و در این اتفاق همسر و پسرش کشته می‌شود. علی کبیر در مونولوگی گروتسک این اتفاق را مرور می‌کند.

مجتبی کوهبر‌حقیقی به عنوان تهیه‌کننده و نگار امیری به عنوان مجری طرح در این پروژه حضور دارند. نمایش «پا برهنه، لخت، قلبی در مشت» بیش از ۱۲۰۰ اجرا در ۴ قاره داشته است. برنده جایزه نمایشنامه‌نویسی مردمی آلمان ۱۹۹۹، برنده جایزه افتخاری تئاتر شهر کلن ۲۰۱۶، تقدیر در جشنواره بین‌المللی تئاتر کیف ۲۰۱۸ و تقدیر در جشنواره تئاتر دانشگاهی مونیخ آلمان ۲۰۱۰ از افتخارات این نمایش در جشنواره‌های بین‌المللی به شمار می‌آید.

از دیگر عوامل این نمایش می‌توان به دستیار کارگردان: طاهره دهکردی، سرپرست گروه: حدیث مرادی‌راد (۱۴۰۴)، مهری زعفرانی (۱۴۰۵)، منشی صحنه: سما سمیع (۱۴۰۵)، نازنین ارغوانیفر (۱۴۰۵)، مدیر صحنه: آرش سالاروندیان، دستیاران صحنه: شاهین طالبی (۱۴۰۴)، نیما غفاری، سوفیا حسینی و علی کاوووسی‌فر، طراح‌نور و موسیقی: علیرضا کوشک‌جلالی، اجرای نور و موسیقی: آرش سالاروندیان ۱۴۰۴ و رضا سلمانی، عکاس: فرشته هوشمند و هدیه یزدانی، فیلمبردار: ستاره منصورزاده، ساخت تیزر: حامد فرهی، طراح پوستر: آرزو نصیری اشاره کرد. علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت این نمایش که هر شب ساعت ۱۹ در سالن ۷ بوتیک هنر ایران روی صحنه است به سایت تیوال یا گیشه سالن مراجعه کنند.

برچسب‌ها:
ارسال نظرات
آخرین اخبار
نبض بازار
گوناگون