کد خبر: ۳۱۴۴۸
۱۷:۰۰ -۲۸ تير ۱۴۰۰
این رژیم غذایی شامل کدو تنبل، گوجه فرنگی پخته، غلات جوانه زده، گردو، روغن زیتون، ماهی سالمون و تمشک است که مصرف آن پس از ۴۰ سالگی اهمیت زیادی دارد.

تغذیه میانسالی

نشان تجارتپس از ۴۰ سالگی اهمیت مصرف برخی مواد غذایی بیشتر می‌شود.

اگر چه بیماری‌های قلبی و سرطان ها، جزو نگرانی‌های بیشتر افراد تا قبل از ۴۰ سالگی نیست، اما پس از این سنین و در صورت اتخاذ یک سبک زندگی ناسالم، خطر ابتلا به این بیماری‌ها چند برابر می‌شود.

بر اساس تحقیقات انجام شده، سرطان یکی از قاتلان زنان در سنین ۴۰ تا ۵۰ سالگی است و بیماری‌های قلبی نیز قاتل شماره دو به شمار می‌رود. دیابت و سکته مغزی نیز در زنان در سنین ۵۰ تا ۶۰ سالگی شایع است.

با این حال اتخاذ یک رژیم غذایی سالم پس از سنین ۴۰ سالگی، از بسیاری از بیماری‌های مزمن می‌کاهد و منجر به افزایش طول عمر سالم می‌شود.

این رژیم غذایی شامل کدو تنبل، گوجه فرنگی پخته، غلات جوانه زده، گردو، روغن زیتون، ماهی سالمون و تمشک است که مصرف آن پس از ۴۰ سالگی اهمیت زیادی دارد.

کدو تنبل:

هرگونه سبزی قرمز، زرد، بنفش یا نارنجی و همچنین سبزیجات سبز برگ تیره منبع خوبی برای کاروتنوئید‌ها محسوب می‌شوند. اما هویج‌های نارنجی و کنسرو کدو تنبل را باید فوق ستاره‌های بتاکاروتن در نظر گرفت.

گوجه فرنگی پخته:

یک آنتی اکسیدان قدرتمند دیگر به نام لیکوپن با سرطان مبارزه می‌کند. میوه‌ها و سبزیجات قرمز رنگ مانند گوجه فرنگی، هندوانه، پاپایا، فلفل دلمه‌ای قرمز - منابع خوبی برای لیکوپن هستند. گوجه فرنگی پخته می‌تواند کمک بیشتری به بدن در جذب هر چه بیشتر این آنتی اکسیدان مفید کند.

غلات جوانه زده:

جوانه غلات که حاوی سبوس، جوانه و اندوسپرم هستند، یکی از معدود منابع غذایی برای توکوترینول ها، نوعی از ویتامین E که ممکن است خطر ابتلا به بیماری‌های مغزی مرتبط با افزایش سن مانند آلزایمر را کاهش دهد، محسوب می‌شوند.

گردو:

اسید‌های چرب غیر اشباع چند پیوندی که در گردو یافت می‌شوند ممکن است به محافظت از شما در برابر این بیماری کمک کنند. مغز‌های خوراکی و دانه‌های دیگر نیز منابع خوبی برای این اسید‌های چرب سالم هستند.

روغن زیتون:

در شرایطی که روغن سویا و روغن آفتابگردان منابع خوبی برای این اسید‌های چرب هستند، اما روغن زیتون بهترین گزینه در این زمینه است.

ماهی سالمون:

ماهی یک از اجزا اصلی رژیم مدیترانه‌ای است و در شرایطی که بیشتر انواع ماهی برای سلامت انسان مفید هستند، اما ماهی‌های چرب مانند سالمون بیشترین فایده را برای سلامت قلب ارائه می‌کنند. از دیگر ماهی‌های چرب می‌توان به ساردین، ماهی خال مخالی، شاه ماهی و قزل آلای دریاچه‌ای اشاره کرد.

تمشک:

در میان میوه ها، تمشک از نظر محتوای فیبر یک گزینه عالی محسوب می‌شود. یک فنجان تمشک حاوی هشت گرم فیبر است. میزان مصرف توصیه شده روزانه فیبر ۲۰ تا ۳۰ گرم است.

منبع: بوق خبر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
نبض بازار
گوناگون