کد خبر: ۳۳۷۸۷
۲۲:۵۸ -۲۲ شهريور ۱۴۰۰
مواد لازم برای تهیه پاستا فتوچینی با سس قارچ را در ادامه بخوانید.

طرز تهیه پاستا فتوچینی با سس قارچ

نشان تجارت - قارچ برش خورده : 700 گرم
شیر خشک : 2 قاشق غذاخوری
آرد سفید همه کاره : 3 قاشق غذاخوری
آب سبزیجات یا آب گوشت : 1 فنجان
خامه سبک : ⅓ فنجان
پنیر پارمزان : ½ فنجان
موسیر خرد شده : 1/2 فنجان
سیر خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
نمک : 3/4 قاشق چایخوری
فلفل تازه : 1/2 قاشق چایخوری

پاستا را مانند تمام پاستاهایی که درست می کنید برای 8 الی 10 دقیقه در آب جوش قرار دادده و سپس آبکش کنید.

در یک تابه روغن را کمی داغ کرده و سیر، آویشن، نمک، فلفل را کمی تفت دهید.

قارچ های خرد شده را اضافه کرده و شروع به تفت دادن کنید.

این کار را برای 7 الی 10 دقیقه انجام دهید تا آب قارچ ها تبخیر شود.

آردو شیر خشک را با هم مخلوط کرده و درون آب سبزیجات حل کنید.

این مخلوط را به مخلوط قارچ اضافه کرده و برای 1 دقیقه تفت دهید.

پنیر پارمزان را اضافه کرده و مخلوط را از روی گاز بردارید.

در این مرحله خامه را به سس قارچ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
نبض بازار
گوناگون